Mies käyttää kannettavaa tietokonetta, josta lähtee viestejä

Työmääräykset palse.fi-portaalissa

Toiminnallisuus mahdollistaa huoltopalveluntuottajien käsitellä Effectorissa luotuja työmääräyksiä palse.fi-portaalissa organisaation Effectoriin asettamin reunaehdoin. Toiminnallisuus poistaa tarpeen muun muassa soittamalla tai sähköpostitse tehtäville työmääräyksille – nopeuttaen ja tehostaen niiden käsittelyä. Huoltopalveluntuottajat voivat tehdä portaalin kautta myös huoltokirjauksia. Työmääräysten ja kirjausten tiedot siirtyvät Effectorin ja palse.fi-portaalin välillä reaaliajassa. Tämä helpottaa ulkopuolisten huoltotoimenpiteiden seurantaa. Huoltopalveluntuottajat voivat myös kirjata portaalissa työmääräyksille huoltotoimenpiteiden kustannukset, jolloin Effectorissa laskujen käsittely ja kustannusten raportointi tehostuu.

Toiminnallisuuden käyttöönotossa luodaan tuottajakohtaiset palvelusopimukset, joissa määritetään mukaan otettavat huoltopalveluntuottajat ja esimerkiksi huoltoyksiköt, portaalikäsittelyyn tulevat välineet sekä huoltotyypit. Sopimusten sisältöä voidaan määritellä ja muokata joustavasti.

Huoltopalveluntuottaja kirjaa työmääräykset ja huollot kätevästi palse.fi-portaalissa

Huoltopalveluntuottaja kirjautuu portaaliin käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Palveluntuottajaksi rekisteröitynyt huoltopalveluntuottaja näkee portaalissa hänelle osoitetut huoltotapahtumat eli työmääräykset. Uusista huoltotapahtumista on mahdollista saada myös sähköposti-ilmoitus. Toiminnallisuuden käyttöönotto tehostaa ja nopeuttaa työmääräysten käsittelyä. Myös tiedonkulku, laskujen käsittely ja raportointi nopeutuvat.

Palse.fi-portaali on palveluntuottajille ja asiakkaille tarkoitettu sähköinen asiointikanava. Palse.fi-portaali mahdollistaa palveluseteliprosessin, ostopalveluiden, hoitotarvikejakelun, laitehuollon ja apuvälinepalveluiden sähköisen hallinnan niin palveluntuottajille, organisaatioille, julkisille toimijoille, kuin loppuasiakkaille.

Lisätiedot: myynti@polycon.fi