Osa-aikainen ohjelmistokehittäjä

Palatko halusta kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi opintojen ohella? Tarjoamme osa-aikaista (tai kokoaikaista) työtä opintojen loppuvaiheessa oleville tai vastavalmistuneille.

Polycon Oy on Espoon Leppävaarassa toimiva ohjelmistotalo ja tuotekehityksemme fokus on sähköisten sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Sote-palveluiden digitalisaation myötä panostamme vahvasti myös verkkopalveluihin ja mobiiliratkaisuihin.

Mitä tarjoamme?

Ohjelmistokehittäjänä tulet tekemään yhdessä tiimisi kanssa Effector-tuotteemme kehitystä ja ylläpitoa. Kokemuksen karttuessa pääset myös suunnittelemaan uutta ja toteuttamaan pienempiä että suurempia uusia kokonaisuuksiayhteistyössä projektiasiantuntijoidemme kanssa.
Työtäsi ja oppimistasi tukevat kokeneet tekniset asiantuntijamme ja tiimikaverit. Oma motivaatiosi ja työsi jälki määrittelevät tulevaisuuden roolisi ja työnkuvasi yrityksessämme. Meillä opit, miten tietojärjestelmiä rakennetaan elinkaariajattelun näkökulmasta.

Mitä toivomme?

Emme odota, että tunnet pitkää liutaa tekniikoita ja työkaluja ennestään, mutta etua on oliopohjaisten ohjelmointikielten osaamisesta ja käytännön kokemuksesta niiden hyödyntämisessä. Tärkeää meille on se, että olet motivoitunut oppimaan uutta ja haluat kehittyä asiantuntijaksi. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja.

Polycon työnantajana

Olemme Espoon Leppävaarassa toimiva pieni ja maltillisella tahdilla kasvava ohjelmistoyritys. Olemme IT-kokonaispalvelujen edelläkävijä ja Effector-tuoteperhe mahdollistaa julkisen sektorin tehokkaan prosessi- ja tiedonhallinnan. Olemme erityisen ylpeitä tiiviistä yhteistyösuhteista pitkäaikaisiin sote-alan asiakkaisiimme.
Meitä yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ja joustavassa ilmapiirissä. Meillä huolehditaan työntekijöistä, yhteishengestä ja hyvinvoinnista kattavin työsuhde-eduin sekä monipuolisin tapahtumin niin töissä kuin vapaa-ajalla. Tarjoamme joustavan mahdollisuuden etätyöhön.

Oletko sinä seuraava polyconilainen?

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen tiimiimme ja lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 21.11.2024 mennessä sähköpostitse tyopaikat@polycon.fi. Otsikoi viestisi ”Osa-aikainen ohjelmistokehittäjä”.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa People Manager Marjaana Erkkilä. Marjaanan tavoitat parhaiten jättämällä soittopyynnön tekstiviestillä numeroon 040 5376432 tai sähköpostilla tyopaikat@polycon.fi.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilö-tietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointiprosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Hymyilevä Marjaana Erkkilä

Marjaana Erkkilä
People Manager
tyopaikat@polycon.fi
p. 040 5376432

#TEAMPOLYCON